Find alt i landbrugsudstyr
​hos Western Vogne

Opdag Danmarks bedste udvalg af landbrugsudstyr hos Western Vogne! Fra nye til brugte maskiner, vores brede sor​timent sikrer, at du finder præcis det udstyr, du behøver.

Kvalitet og valgmuligheder til enhver entreprenør- og landbrugsopgave.

Landbrugsvogne til mange ​forskellige formål fås her

Er du på udkig efter en ny ​landbrugsvogn​? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos Western Fabrications finder du et stort udvalg af landbrugsmaskiner til diverse formål. Vi er beliggende i Mariager, men servicerer og leverer maskiner til kunder i Jylland og hele Danmark.

Vi er en professionel virksomhed, som siden 2007 har importeret og solgt Western-vogne på det danske marked. Vi foretager salg af mange forskellige landbrugsvogne i vores sortiment, så vi har med stor sandsynlighed også det, som du leder efter. Vi har både brugte og nye maskiner til salg.

Vi tilbyder bl.a. vogne inden for disse kategorier:​

Få en Western landbrugsvogn til en god pris

Hos os kan du få kompetent rådgivning om din nye tipvogn til din traktor eller anden vogn. Det sikrer dig, at du altid får den løsning, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt. Hos os kan du desuden forvente en høj kvalitet til fornuftige priser hver gang.

Western-vogne er produceret efter høje engelske kvalitetskrav for at imødekomme markedets udfordringer, og derfor kan du med fordel investere i sådan en vogn. Her på siden her kan du se Westerns brede produktsortiment sammen med diverse data på produkterne.

Kontakt os for et godt tilbud

Såfremt du har brug for flere informationer eller ønsker at se vores landbrugsvogn i virkeligheden, er du naturligvis til hver en tid velkommen til at kigge ind forbi vores forretning i Mariager. Du kan også kontakte os på telefon 70 20 66 11 eller på lindus@lindus.dk, så hører du straks fra os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning