​✓ Import og salg af diverse landbrugstilbehør og vogne

✓ Bredt produktsortiment

✓ Salg af nye og brugte maskiner​

Halmvogn med lad op til 14,40 meter

Har du brug for en halmvogn og kreaturvogne til din virksomhed eller landbrug i Mariager, Jylland eller andre steder i hele Danmark, fremstiller vi hos Western Fabrications markedets kraftigste CE godkendte halmvogne, der gennem de sidste 15 år løbende er optimeret efter de danske kunders ønsker.

En halmvogn er en nyttig vogn, når der skal køres halm på marken. Efter høsten ligger der ofte rigtig mange baller, der skal transporteres - og dette gøres nemmere og mere effektivt, hvis man er udstyret med en halmvogn, der har en god længde. Den spændes efter din traktor, og så er det ellers bare rundt på markerne at samle ind.

FÅ SKRÆDDERSYET EN HALMVOGN TIL DIt BEHOV

Vores halmvognsprogram strækker sig fra 7,6 til 14,4 meter lad både som singlevogne og som sammensatte kærretræk. Westerns Halmvogne bliver produceret af velkendte råvarer i solid kvalitet efter de nyeste og bedste teknikker inden for denne type produktion, som giver stabilitet og god holdbarhed.

​Skal du bruge en helt særlig halmvogn til din virksomhed, har du mulighed for at få skræddersyet en, der passer til dine behov. Det gælder alt fra længe til funktioner. Vil du have den som singlevogn eller som kærretræk, er helt op til dig. Vi kan konstruere den, så den passer til dine ønsker.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Er du interesseret i en halmvogn, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på netop din vogn. Har du særlige ønsker i forhold til modifikation af vognen, kan du høre mere om priser og meget andet.

Ring til os på telefon 70 20 66 11, eller skriv til os på lindus@lindus.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brugte maskiner

Søger du en brugt maskine?

Se vores brugte maskiner

nyheder

Ny model rullepresenning

Se flere nyheder