Halmvogn med lad op til 14,40 meter

​Har du brug for en halmvogn og kreaturvogne til din virksomhed eller landbrug i Mariager, Jylland eller andre steder i hele Danmark, fremstiller vi hos Western Fabrications markedets kraftigste CE godkendte halmvogne, der gennem de sidste 15 år løbende er optimeret efter de danske kunders ønsker.

En halmvogn er en nyttig vogn, når der skal køres halm på marken. Efter høsten ligger der ofte rigtig mange baller, der skal transporteres - og dette gøres nemmere og mere effektivt, hvis man er udstyret med en halmvogn, der har en god længde. Den spændes efter din traktor, og så er det ellers bare rundt på markerne at samle ind.

Få skræddersyet en halmvogn til dit behov

Vores halmvognsprogram strækker sig fra 7,6 til 14,4 meter lad både som singlevogne og som sammensatte kærretræk. Westerns Halmvogne bliver produceret af velkendte råvarer i solid kvalitet efter de nyeste og bedste teknikker inden for denne type produktion, som giver stabilitet og god holdbarhed.

​Skal du bruge en helt særlig halmvogn til din virksomhed, har du mulighed for at få skræddersyet en, der passer til dine behov. Det gælder alt fra længe til funktioner. Vil du have den som singlevogn eller som kærretræk, er helt op til dig. Vi kan konstruere den, så den passer til dine ønsker.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i en halmvogn, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på netop din vogn. Har du særlige ønsker i forhold til modifikation af vognen, kan du høre mere om priser og meget andet.

Ring til os på telefon 70 20 66 11, eller skriv til os på lindus@lindus.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt os allerede i dag for rådgivning og spørgsmål​

​​​Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning