Vandvogne i forskellige størrelser

Vi har den vogn du leder efter

Skal du bruge en vandvogn, der sikkert og stabilt kan transportere forskellige mængder vand og hægtes på et væld af maskiner? Så kan vi ved Western Fabrications hjælpe dig. Vi er nemlig leveringsdygtige af vandvogne i forskellige størrelser, og vi har derfor også en vandvogn, der passer til dine behov og arbejdsopgaver.

Fra vores adresse i Mariager kører vi blandt andet ud til en del kunder i Jylland for at hjælpe med landbrugsmaskiner og -vogne. Kunne du tænke dig en vandvogn eller en af vores øvrige produkter et andet sted i landet, kommer vi gerne og hjælper dig. Vi servicerer glædeligt kunder i hele Danmark.

Vandvogn til nem og effektiv kørsel af vand – med forskellige maskiner

Med en vandvogn er du sikret en nem og effektiv kørsel af vand til områder uden vandforsyning. Dertil kan vores vandvogn tilkobles flere forskellige landbrugsmaskiner og andre køretøjer, så den er nem at gøre brug af med dine nuværende maskiner.

Dertil er alle vores forskellige vandvogne fremstillet i kvalitetsmaterialer med fokus på robusthed og holdbarhed. Du skal derfor ikke være bange for lækager og slitage, da din nye vogn modstår slid og dagligt brug.

​Hos Western Fabrications har vi siden 2007 arbejdet med salg af vores forskellige landbrugsvogne. Vi har således en stor viden om de behov, der er i branchen, og vi kan derfor hjælpe dig med at tilpasse en vandvogn, der imødekommer netop dit arbejde.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Hvis du kunne tænke dig en uforpligtende snak med en af vores professionelle og kyndige ansatte om, hvordan vi kan være behjælpelige, så kan du altid ringe eller skrive til os. Vi fortæller gerne mere om vores forskellige produkter, så du kan være sikker på at træffe et godt valg og få leveret den helt rigtige vogn til transport af vand.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning