​✓ Import og salg af diverse landbrugstilbehør og vogne

✓ Bredt produktsortiment

✓ Salg af nye og brugte maskiner​

Blokvogn til mange formål

Står du og mangler en blokvogn til din virksomhed i Mariager, Jylland eller hele Danmark, er vi hos Western Fabrications professionelle fabrikanter af blokvogne til alle behov. Vi har mange års erfaring i branchen og har hjulpet mange erhverv med at få konstrueret en vogn til deres unikke behov.

Vi har et stort udvalg af blokvogne​

En blokvogn kan anvendes til rigtig mange forskellige opgaver. Det er særligt inden for landbrug og transport, hvor man ser de hyppigste opgaver. Det er en form for vogn med lad, som kan bruges til for eksempel at transportere træ og andet gods, som skal holdes ordentligt på plads i den åbne vogn. 

Ud over alsidige blokvogne, kan vi også levere forskellige typer entreprenørvogne, som kan løse erhvervsopgaver. 

​PROFESSIONEL BLOKVOGN I HØJ KVALITET

Når vi fremstiller en blokvogn, anvender de nogle af de bedste og mest solide materialer. Sådan sikrer vi, at vi konstruerer en vogn, der er robust, holdbar og slidstærk. Kvaliteten er altid i top, hvorfor du trygt kan købe din vogn her hos os. Passer vores sortiment ikke til dine unikke behov, kan vi speciallave en til dig.

Vi vil gerne udstyre vores kunder med de bedste redskaber og blokvogne, som gør dem i stand til at udføre deres arbejde bedre og mere effektivt. Derfor følger vi hele tiden med udviklingen og udvikler nye løsninger, som imødekommer særlige behov og forespørgsler fra vores kunder og markedet mere generelt.

​Ring og hør mere om vores vogne

Vil du have en god pris på en blokvogn eller høre mere om, hvad vi kan tilbyde, skal du være velkommen til at kontakte os og høre mere. Du kan ringe til os på telefon 70 20 66 11 eller skrive til os på lindus@lindus.dk. Det er helt uforpligtende.

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brugte maskiner

Søger du en brugt maskine?

Se vores brugte maskiner

nyheder

Ny model rullepresenning

Se flere nyheder