Blokvogn til forskellige formål

​Står du og mangler en form for landbrugsvogn til din virksomhed i Jylland eller Sjælland? Selvom vi befinder os i Mariager, kan vi hjælpe i hele Danmark. Hos Western Fabrications er vi professionelle fabrikanter af eksempelvis blokvogne til alle behov. Vi har mange års erfaring i branchen og har hjulpet mange erhvervskunder med at få konstrueret en vogn til deres unikke behov.

En blokvogn kan anvendes til rigtig mange forskellige opgaver. Det er særligt inden for landbrug og transport, hvor denne type vogn typisk bruges. Det er en form for vogn med lad, som kan bruges til for eksempel at transportere træ og andet gods, som skal holdes ordentligt på plads i den åbne vogn. Ud over alsidige blokvogne kan vi også levere forskellige typer entreprenørvogne, som kan løse erhvervsopgaver.

Professionel blokvogn i høj kvalitet

Når vi fremstiller en blokvogn, anvender vi nogle af de bedste og mest solide materialer. Sådan sikrer vi, at vi konstruerer en vogn, der er robust, holdbar og slidstærk. Kvaliteten er altid i top, hvorfor du trygt kan købe din vogn her hos os.

Passer vores sortiment ikke til dine unikke behov, kan vi specialfremstille en til dig.

​Ring og hør mere om vores vogne

​​Ring og hør mere om vores vogne. Vi tilbyder salg af både nye og brugte vogne til mange forskellige behov. Ønsker du at modtage en god pris på en blokvogn til din traktor, halmvogn, kreaturvogn eller vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så skal du være velkommen til at kontakte og høre nærmere. 

Du kan ringe til os på telefon 70 20 66 11 eller skrive til os på lindus@lindus.dk. Det er helt uforpligtende.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt os allerede i dag for rådgivning og spørgsmål​

​​​Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning