​✓ Import og salg af diverse landbrugstilbehør og vogne

✓ Bredt produktsortiment

✓ Salg af nye og brugte maskiner​

Blokvogn til forskellige formål

Står du og mangler en form for landbrugsvogn til din virksomhed i Jylland eller Sjælland? Selvom vi befinder os i Mariager, kan vi hjælpe i hele Danmark. Hos Western Fabrications er vi professionelle fabrikanter af eksempelvis blokvogne til alle behov. Vi har mange års erfaring i branchen og har hjulpet mange erhvervskunder med at få konstrueret en vogn til deres unikke behov.

En blokvogn kan anvendes til rigtig mange forskellige opgaver. Det er særligt inden for landbrug og transport, hvor denne type vogn typisk bruges. Det er en form for vogn med lad, som kan bruges til for eksempel at transportere træ og andet gods, som skal holdes ordentligt på plads i den åbne vogn.

Ud over alsidige blokvogne kan vi også levere forskellige typer entreprenørvogne, som kan løse erhvervsopgaver.

​​PROFESSIONEL BLOKVOGN I HØJ KVALITET

​Når vi fremstiller en blokvogn, anvender vi nogle af de bedste og mest solide materialer. Sådan sikrer vi, at vi konstruerer en vogn, der er robust, holdbar og slidstærk. 

Kvaliteten er altid i top, hvorfor du trygt kan købe din vogn her hos os. Passer vores sortiment ikke til dine unikke behov, kan vi specialfremstille en til dig.

​RING OG HØR MERE OM VORES VOGNE

​​Ring og hør mere om vores vogne. Vi tilbyder salg af både nye og brugte vogne til mange forskellige behov. Ønsker du at modtage en god pris på en blokvogn til din traktor, eller vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så skal du være velkommen til at kontakte og høre nærmere. Du kan ringe til os på telefon 70 20 66 11 eller skrive til os på lindus@lindus.dk. Det er helt uforpligtende.

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brugte maskiner

Søger du en brugt maskine?

Se vores brugte maskiner

nyheder

Ny model rullepresenning

Se flere nyheder