Gyllevogn og møgspreder af høj kvalitet

Vi rådgiver dig om dine forskellige muligheder

Har du brug for en gyllevogn eller møgspreder, som kan gøre dit landbrugsarbejde bedre og mere effektivt? Ved Western Fabrication har vi i mere end 15 år solgt forskellige landbrugsmaskiner, og vi har derfor også en række gyllevogne og møgspredere af høj kvalitet til gode priser. Dem sælger vi til kunder overalt i Danmark fra vores base i Mariager i Jylland.

Vi ønsker at kunne tilbyde alle vores kunder en tilpasset løsning, der stemmer overens med deres krav og forventninger. Vi deler derfor gerne ud af vores faglige erfaring og rådgiver dig om dine forskellige muligheder, så du trygt kan stole på, at du får leveret den helt rigtige maskine til dine behov.

Vores gyllevogne er særligt udviklet til at imødekomme dine udfordringer

Alle vores gyllevogne og møgspredere er skabt til at forbedre din arbejdsdag og øge produktiviteten på dine marker. Med en indgående forståelse af landbrugsbranchens udfordringer, har vi udviklet en række landbrugsmaskiner, der kører pålideligt og effektiviserer forskellige arbejdsområder.

Disse maskiner er ikke blot effektive, men også nemme at benytte sig af, så de med det samme kan komme til at indgå i din daglige landbrugsdrift. Derudover fremstiller vi alle vores gyllevogne og møgspredere med et fokus på kvalitet, og du kan derfor regne med at få en maskine, der er på højde med de allerbedste i branchen.

​Vores sortiment af maskiner og vogne inkluderer blandt andet også entreprenørvogne, blokvogne, kreaturvogne og halmvogne, som alle er designet til at møde specifikke behov i moderne landbrug. Du kan derfor trygt vælge at få lavet alle dine forskellige landbrugsmaskiner og -vogne her hos os.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt os for at høre mere om hvad vores maskiner koster

Priserne på en gyllevogn kan variere alt afhængigt af størrelsen på maskinen, og om du har nogle særlige ønsker, vi skal tage højde for. Du er derfor velkommen til at kontakte os og fortælle os om, hvilken gyllevogn du skal bruge. Så udformer vi et godt tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning