Sneglevogn med en hel optimal vægtfordeling

​Har du hørt om den nye Western-sneglevogn? Hvis ikke, så er det på tide. Hvor vognene tidligere var en sammenbygget enhed, er undervognen og tanken nu opbygget hver for sig. Western DK A/S er beliggende i Mariager, men vi hjælper erhvervskunder i resten af Jylland samt hele Danmark. Du bør med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en ny sneglevogn.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for landbrugsmaskiner. I vores udvalg finder du eksempelvis sneglevogne fra 16 til 25 tons. På de nye vogne er der mulighed for at sætte vognen op på en måde, så vægtfordelingen er indstillet helt optimalt i forhold til traktoren. Vognene har desuden en kraftig affjedring på trækket i begge sider, som betyder meget stor stabilitet.​

Nem rengøring af denne type sneglevogn

En anden fordel ved denne type sneglevogn er, at rengøring af vognen er nem. I bunden af vognen kan der nemlig åbnes et spjæld hele vejen igennem vognens længde, hvilket gør rengøring til en meget let opgave. Det er en klar fordel ved mange forskellige opgaver. Vores vogne med snegl kan desuden udstyres med meget forskelligt udstyr såsom rullepresenning. Det gør vognene meget anvendelige til diverse opgaver. 

Vi er en professionel importør, som lægger vægt på, at vi altid har en vogn på lager, så vi kan levere til vores kunder fra dag til dag.

Kontakt os for flere informationer

Her på siden finder du altså et kompetent firma, som tilbyder salg af både brugte og nye vogne. Du kan eksempelvis få en kreaturvogn eller en sneglevogn til en attraktiv pris.

Hvis du ønsker flere informationer, så kontakt os gerne med det samme på telefon 70 20 66 11 eller på lindus@lindus.dk, så vender vi straks tilbage.​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt os allerede i dag for rådgivning og spørgsmål​

​​​Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning