Tipvogn med lasteevne op til 28 tons

​Hos Western Fabrications er en tipvogn vores helt store speciale. Vi fremstiller forskelligartede tipvogne til erhverv og landbrug i Mariager, Jylland og hele Danmark. Gennem årene har vi bygget mange tipvogne til unikke ønsker og behov, hvorfor du også kan få fremstillet en særligt til dig.

En tipvogn kan se ud på mange måder og have et væld af funktioner. Vi fremstiller CE godkendte tipvogne med lastevne fra 10 til 28 tons. På den måde kan vi imødekomme mange forespørgsler. Vores tipvogne kan leveres, så de er unikt tilpasset til kundens behov og ønsker.

Professionel tipvogn i høj kvalitet

Vognene produceres med de nyeste teknikker på markedet med råvarer i høj kvalitet. Skal du bruge en professionel tipvogn, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om, hvad du helt nøjagtigt har brug for samt dit budget. Tag endelig kontakt til os, hvis du har brug for rådgivning til at vælge en tipvogn til dine behov.

Kvaliteten af vores maskiner går vi ikke på kompromis med. Vi leverer driftige tipvogne, der holder i rigtig mange år og er meget pålidelige og solide. Derfor kan du trygt købe din tipvogn hos os, hvis du står og mangler en slidstærk vogn til dit professionelle virke.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du have et godt tilbud på en tipvogn til din virksomhed?

Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan komme med et tilbud på en tipvogn eller en entreprenørvogn, der matcher dine ønsker, krav og forventninger. Du kan ringe til os på telefon 70 20 66 11 eller skrive til os på lindus@lindus.dk.

Kontakt os allerede i dag for rådgivning og spørgsmål​

​​​Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning