​✓ Import og salg af diverse landbrugstilbehør og vogne

✓ Bredt produktsortiment

✓ Salg af nye og brugte maskiner​

Tipvogn med lasteevne op til 28 tons

Hos Western Fabrications er en tipvogn vores helt store speciale. Vi fremstiller forskelligartede tipvogne til erhverv og landbrug i Mariager, Jylland og hele Danmark. Gennem årene har vi bygget mange tipvogne til unikke ønsker og behov, hvorfor du også kan få fremstillet en særligt til dig.

En tipvogn kan se ud på mange måder og have et væld af funktioner. Vi fremstiller CE godkendte tipvogne med lastevne fra 10 til 28 tons. På den måde kan vi imødekomme mange forespørgsler. Vores tipvogne kan leveres, så de er unikt tilpasset til kundens behov og ønsker. 

Professionel tipvogn i høj kvalitet

Vognene produceres med de nyeste teknikker på markedet med råvarer i høj kvalitet. Skal du bruge en professionel tipvogn, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om, hvad du helt nøjagtigt har brug for samt dit budget. Tag endelig kontakt til os, hvis du har brug for rådgivning til at vælge en tipvogn til dine behov.

Kvaliteten af vores maskiner går vi ikke på kompromis med. Vi leverer driftige tipvogne, der holder i rigtig mange år og er meget pålidelige og solide. Derfor kan du trygt købe din tipvogn hos os, hvis du står og mangler en slidstærk vogn til dit professionelle virke.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du have et godt tilbud på en tipvogn til din virksomhed?

Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan komme med et tilbud på en tipvogn eller en entreprenørvogn, der matcher dine ønsker, krav og forventninger. Du kan ringe til os på telefon 70 20 66 11 eller skrive til os på lindus@lindus.dk.

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brugte maskiner

Søger du en brugt maskine?

Se vores brugte maskiner

nyheder

Ny model rullepresenning

Se flere nyheder