Kornvogn af høj kvalitet til en god pris

​Hvis du står og mangler en ny kornvogn af høj kvalitet, så kan du med fordel kontakte os. Lige her hos Western Fabrications har vi stor erfaring inden for salg af maskiner til landbrug, og vi kan tilbyde et fint og stort udvalg af forskellige landbrugsmaskiner. Vi holder til i Mariager, men servicerer gerne kunder i Jylland og resten af Danmark.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for landbrug. Derfor har vi en bred viden inden for mange forskellige vogne, hvilket gør os i stand til at tilbyde professionel rådgivning til alle vores kunder. Hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning til dig, så kan du med andre ord trygt kontakte os for kompetent hjælp. Vi har også tipvogne, græsvogne eller jordvogne i vores sortiment.

Vores kornvogne har gode egenskaber

I vores udvalg af kornvogne finder du vogne, som produceres fra 10 til 28 tons. Alle vogne kan bestilles som standard eller med kraftig hydraulisk bagsmæk med lukkemekanisme, der sikrer at smækken holder tæt samt ikke går op ved kørsel.​

  • Western Korn vogne produceres fra 10 til 28 tons.
  • Alle vogne kan bestilles med standard eller kraftig hydraulisk bagsmæk med lukkemekanisme der sikre at smækken holder tæt samt ikke går op ved kørsel.
  • Aflæsning af vognene sker via 2 eller 3 kraftige tip stempler der sikre en stabil og sikker aflæsning.

Dette sikrer en vellykket og rolig aflæsning - hver gang.

  • De 2 største vogne på 24 & 28 tons er der mulighed for at tilføre dem eget hydrauliksystem.
  • Der er mulighed for en langrække ekstraudstyr som rullebar presenning, kornlem, skærme, hydraulisk støtteben mm.(Se under udstyr)

Ved de to største vogne på 24 og 28 tons er der mulighed for at tilføre eget hydrauliksystem.

Du har mulighed for at få en lang række ekstraudstyr til din kornvogn – såsom rullebar presenning, kornlem, skærme, hydraulisk støtteben m.m. Aflæsning af vogne sker via to eller tre kraftige tipstempler, som sikrer en stabil og sikker aflæsning. Du kan derfor trygt vælge at handle her hos os.​

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af enten ny eller brugt kornvogn med eller uden snegl, så kan du med fordel kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 70 20 66 11 eller på lindus@lindus.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt os allerede i dag for rådgivning og spørgsmål​

​​​Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning