​✓ Import og salg af diverse landbrugstilbehør og vogne

✓ Bredt produktsortiment

✓ Salg af nye og brugte maskiner​

Kreaturvogn til professionel transport af dyr

Hos Western Fabrications tilbyder vi en CE godkendt kreaturvogn til forskellige behov. Vi leverer til landbrugsmæssige erhverv i Mariager, Jylland og hele Danmark, hvor man har behov for nogle solide vogne til kreaturtransport. Vi råder over flere typer vogne i forskellige størrelser, hvorfor der er en til ethvert behov.

De strækker sig fra 5 til 9 meter kasse. Kreaturvognene er udviklet efter kundernes ønsker, hvor dyrevelfærden er i højsædet. 

Westerns kreaturvogne har støjdæmpende gulv, bøsninger i opbygning, der mindsker larmen i vognen under kørsel samt sikrer en rolig og sikker transport af dyrene.

SIKKER KREATURVOGN MED FOKUS PÅ DYREVELFÆRD

Det er vigtigt for os, at dyrene har det godt under transporten. Derfor konstruerer vi en kreaturvogn sådan, at der er fokus på dyrenes velfærd. 

De skal have det godt og ikke lide nogen last, da det er en af vores primære mærkesager, når vi fremstiller denne form for vogne.

Står du og skal bruge en kreaturvogn til professionel brug, tager vi gerne en snak med dig om dine behov. Hos os har du flere muligheder for at få en vogn, der er tilpasset din mængde af eksempelvis svin. Vi kan konstruere en helt ny kreaturvogn til dig på eksakte mål.

Kontakt os og få et godt tilbud

Er du interesseret i et godt tilbud på en skræddersyet kreaturvogn, står vi til rådighed for at kunne hjælpe, rådgive og vejlede dig til den helt rette løsning. Vi kan også hjælpe dig med en praktisk halmvogn til dit landbrug. Du kan kontakte os helt uforpligtende på telefon 70 20 66 11 eller skrive til os på lindus@lindus.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brugte maskiner

Søger du en brugt maskine?

Se vores brugte maskiner

nyheder

Ny model rullepresenning

Se flere nyheder