Kreaturvogn til professionel ​transport af dyr

​Hos Western Fabrications tilbyder vi en CE godkendt kreaturvogn til forskellige behov. Vi leverer til landbrugsmæssige erhverv i Mariager, Jylland og hele Danmark, hvor man har behov for nogle solide vogne til kreaturtransport. Vi råder over flere typer vogne i forskellige størrelser, hvorfor der er en til ethvert behov.

De strækker sig fra 5 til 9 meter kasse. Kreaturvognene er udviklet efter kundernes ønsker, hvor dyrevelfærden er i højsædet.

Westerns kreaturvogne har støjdæmpende gulv, bøsninger i opbygning, der mindsker larmen i vognen under kørsel samt sikrer en rolig og sikker transport af dyrene.

Sikker kreaturvogn med fokus på dyrevelfærd

Det er vigtigt for os, at dyrene har det godt under transporten. Derfor konstruerer vi en kreaturvogn sådan, at der er fokus på dyrenes velfærd.De skal have det godt og ikke lide nogen last, da det er en af vores primære mærkesager, når vi fremstiller denne form for vogne.

Står du og skal bruge en kreaturvogn til professionel brug, tager vi gerne en snak med dig om dine behov. Hos os har du flere muligheder for at få en vogn, der er tilpasset din mængde af eksempelvis svin. Vi kan konstruere en helt ny kreaturvogn til dig på eksakte mål.

Kontakt os og få et godt tilbud

Er du interesseret i et godt tilbud på en skræddersyet kreaturvogn, står vi til rådighed for at kunne hjælpe, rådgive og vejlede dig til den helt rette løsning. Vi kan også hjælpe dig med en praktisk halmvogn til dit landbrug, halmvogn eller blokvogn. Du kan kontakte os helt uforpligtende på telefon 70 20 66 11 eller skrive til os på lindus@lindus.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt os allerede i dag for rådgivning og spørgsmål​

​​​Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning