Gør arbejdet lettere med en hjulgraver med vogn

Vi letter arbejdsbyrden med effektive maskiner

Er du på udkig efter de helt rigtige landbrugsmaskiner, som kan gøre en kæmpe forskel for arbejdet på din gård? Så kan vi ved Western Fabrications hjælpe dig. Det kunne eksempelvis være med en hjulgraver med vogn, der gør mange af dine arbejdsopgaver nemmere og mere effektive.

Vi har stor erfaring med at levere robuste og alsidige løsninger til landbruget, herunder med hjulgravervogne. Med vores omfattende viden kan vi derfor også hjælpe dig med at finde den hjulgraver model med en tilpasset vogn, som du har brug for. Vi har base i Mariager, men kan hjælpe kunder overalt i Jylland samt i resten af Danmark.

Vi tilbyder også andre vogne som | Afskubbervogn |  | Gyllevogn | Vandvogn | Grisevogn | Dumpervogn

Grav og flyt jord med én maskine

Forestil dig en arbejdsdag, hvor alt går som smurt. Det er præcis, hvad du kan få ud af at investere i en hjulgraver med vogn. De er designet til at klare alt fra de tunge løft til nem bortkørsel – samlet i én og samme maskine.

Vi kan tilbyde hjulgravere med vogne i forskellige størrelser, så du kan få en maskine, der passer til dine behov og daglige arbejdsopgaver. Dertil har alle vores løsninger de nødvendige specifikationer, der sikrer en stor pålidelighed og effektivitet i driften.

Med en hjulgraver med vogn fra Western Fabrications får du en maskine, der er nem at gå til og betjene, så du kan bruge mindre tid på manuelt arbejde og herved får frigjort tid til andre arbejdsopgaver.

Kontakt os for at høre mere om vores hjulgraver med vogn

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige hjulgravere med vogne, så er du meget velkommen til at kontakte os. Alt vores udstyr er af høj kvalitet og tilbydes til gode priser, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette maskine ud fra dine behov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning