​Græsvogn fås
​til en skarp pris

​Er du på udkig efter en ny græsvogn eller ensileringsvogn? Så bør du kigge nærmere her på siden. Hos Western Fabrications finder du et stort udvalg af landbrugsvogne, som kan bruges til forskellige formål. Vi servicerer primært erhvervskunder i Jylland, selvom vi befinder os i Mariager, står til rådighed i hele Danmark. Du behøver med andre ord aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Vi har et stort udvalg af landbrugsvogne til salg, hvor nogle er brugte, mens andre er helt nye. Uanset hvilken form for entreprenørvogn du investerer i, så kan du forvente en robust vogn af høj kvalitet. Vores overordnede mål er at give dig redskaber, som gør dig i stand til at arbejde mere effektivt.

Vi tilbyder ensileringsvogne fra 8-28 tons

Hos os kan du eksempelvis finde Western-ensileringsvogne, som produceres fra 8 til 28 tons, og som har en maksimal kapacitet på cirka 53 m3.​

  • Western Ensilerings vogne Produceres fra 8 til 28 tons med en maksimal capasitet på ca. 53m3.
  • Alle vognene er med stor hydraulisk bagsmæk der automatisk låses således at de holder tæt samt ikke går op ved kørsel.
  • For at sikre et stabil og roligt løft ved hvert tip er vognene udstyret med 2 tip stempler som standart.

​Vi har desuden en række forskellige sneglevogne og kornvogne i vores sortiment, som vi sælger til fornuftige priser.

Hvad enten du investerer i en ensileringsvogn, græsvogn eller noget tredje, så har vognene en stor hydraulisk bagsmæk, der automatisk låses, således at de holder tæt samt ikke går op ved kørsel. For at sikre et stabilt og roligt løft ved hvert tip, er vognene udstyret med to tipstempler som standard.

Ring og hør mere om græsvogn

Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvilke vogne du kan få her hos os, så du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og gode tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 66 11 eller på lindus@lindus.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt os allerede i dag for rådgivning og spørgsmål​

​​​Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning