Frakørselsvogne af høj kvalitet

Moderne maskiner der passer til dine behov

Overvejer du at investere i en frakørselsvogn for at optimere din landbrugsdrift? Hos Western Fabrications kan vi hjælpe dig med en maskine til landbrugstransport, som er tilpasset til dine behov. Vores topmoderne frakørselsvogne er designet til at møde de moderne landbrugsudfordringer ved at kombinere høj effektivitet med robust holdbarhed.

Fra vores udgangspunkt i Mariager kører vi gerne ud og hjælper kunder i hele Jylland samt i resten af Danmark. Vi kan derfor også hjælpe dig med en ny eller brugt frakørselsvogn, uanset hvor i landet du driver et landbrug.

Hvorfor vælge vores frakørselsvogn?

Inden for landbruget er pålidelighed og alsidighed afgørende. Vores frakørselsvogne er udviklet til at håndtere et stort udvalg af opgaver effektivt – lige fra transport af halm og græs til tungere entreprenørarbejde. Med vores ekspertise inden for salg af landbrugsmaskiner, sikrer vi, at hver eneste vogn er konstrueret til at tåle selv de mest krævende arbejdsforhold, samtidig med at den leverer stor ydeevne.

​I ønsket om at være din pålidelige partner til levering af maskiner til landbrugsdrift, arbejder vi med innovation og kvalitet i alle vores løsninger. Vi kan derfor understøtte dit arbejde, så du oplever færre driftsudfordringer med pålidelige maskiner til fordelagtige priser.

Ved at investere i en frakørselsvogn kan du således forvente en effektiv maskine, der er nem at håndtere, og som gør dine daglige arbejdsopgaver nemmere og hurtigere at klare.

Kontakt os for at få en pris

Kunne du tænke dig at få en pris på netop den frakørselsvogn, som du har brug for? Så kan du altid ringe eller skrive til os. Vi rådgiver dig også gerne om vores forskellige maskiner, så du er sikker på, at du investerer i den helt rigtige løsning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning