Afskubbervogn til transport af afgrøder

Funktionelle og pålidelige transportløsninger

Står du over for udfordringer med effektiv håndtering af landbrugsafgrøder? Med en afskubbervogn kan du nemt laste og aflaste alle former for afgrøder, og ved Western Fabrications har vi afskubbervogne i flere forskellige størrelser. Vi kan derfor også finde en, der imødekommer dine ønsker og behov.

Siden 2007 har vi solgt afskubbervogne og andre landbrugsmaskiner fra vores base i Mariager. Herfra betjener vi flere kunder i Jylland, men vi kan også hjælpe dig, hvis du driver et landbrug et andet sted i Danmark. Alle vores vogne er fremstillet med moderne og pålidelig teknologi, og de er derfor installerede med alle de nyeste funktioner og specifikationer.

Vi tilbyder også Hjulgraver med vogn

Få hjælp af os til at vælge den rette maskine

Når det kommer til landbrugsarbejde, spiller maskiner en afgørende rolle. Det er derfor også vigtigt, at du er komfortabel med og stoler på dine maskiner. Ikke desto mindre kan du godt have brug for hjælp til at finde de rigtige løsninger til netop dine arbejdsopgaver.

I den forbindelse hjælper vi dig gerne med at finde den bedst mulige afskubbervogn ud fra dine behov. En del af vores arbejde er nemlig også at kunne tilbyde kyndig rådgivning til vores kunder. Når vi har hørt om, hvordan du arbejder, og hvilken størrelse dine arbejdsopgaver har, kan vi fortælle dig om, hvilken afskubbervogn du kan få mest muligt ud af.​

Kontakt os hvis du vil have en pris på en afskubbervogn

Skal vi hjælpe dig med at finde en afskubbervogn, der kan gøre dit arbejde nemmere, eller ved du allerede, hvad du skal bruge, og vil du have en pris på en bestemt vogn? Uanset hvad du har brug for, kan du altid kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med vejledning, priser og meget andet, så du kan få hjælpe til at optimere din landbrugsdrift.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning