Moderne grisevogne til ethvert behov

Står du over for udfordringer med dyretransport?

Skal du bruge en vogn, som kan hjælpe dig med en sikker og tryg transport af grise? Hos Western Fabrications kan vi være behjælpelige med et stort udvalg af kreaturvogne, herunder grisevogne. Vores moderne vogne til transport af grise kan tilpasses ud fra dine ønsker og behov, så du får en vogn, der kan løfte netop den opgave, du står med.

Vores lager af vogne og landbrugsmaskiner ligger i Mariager, og vi kan derfor nemt komme ud til kunder i Jylland, men vi kører gerne ud overalt i Danmark. Det er således ligegyldigt, hvor du har brug for en grisevogn – vi leverer den løsning, du har brug for.

Få en grisevogn med fokus på dyrevelfærd og sikker transport

Alle vores grisevogne er fremstillet med fokus på dyrevelfærd og en sikker kreaturtransport. Det er nemlig vigtigt for os, at dyrene ikke oplever ubehag og stress under kørslen. Her er dyrevelfærden altså i højsædet, eksempelvis med et støjdæmpende gulv, der mindsker uroen blandt grisene, som transporteres, hvilket gør hele transporten mere sikker for både dyrene og dig, der transporterer dem.

​Vi kan tilbyde flere forskellige grisevogne efter standardmål, som kan imødekomme mange forskellige behov. Ønsker du en specialfremstillet grisevogn efter nogle eksakte mål, så kan vi også lave det for dig. Du skal blot forklare os, hvad du skal bruge, og så får vi vognen lavet til dig.

Fælles for alle vores vogne til dyretransport er en høj kvalitet og holdbarhed. De er derfor også nemme for dig at vedligeholde, så du kan nyde godt af dem de næste mange år.

Vil du høre mere? Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores udvalg af grisevogne, eller vil du høre mere om vores arbejde med specialfremstilling? Uanset hvad du ønsker at høre mere om, så hjælper vi dig gerne. Vi kan også give dig en god pris på en grisevogn, hvis du kunne tænke dig det.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning