Entreprenørvogn i godkendt kvalitet

​Med en entreprenørvogn får du et arbejdsredskab, der gør arbejdet lettere. Har du en virksomhed i Mariager, Jylland eller andre steder i hele Danmark, kan vi levere til dig. Hos Western Fabrications fremstiller vi entreprenørvogne, tipvogne og blokvogne, som er blandt markedets bredeste.

Vi har fra mindre, lave vogne på 7 tons til hjulgravere op til store, kraftige 20 tons Hardox vogne til nedbrydning. Fælles for de CE godkendte entreprenørvogne er den stærke opbygning, som giver en solid vogn, der er holdbar og robust. Vognene opbygges efter kundens ønsker til udstyr og opbygning.​

Professionel entreprenørvogn til erhverv

Har din virksomhed brug for en entreprenørvogn, der gør jer i stand til at udføre jeres arbejde bedre og mere effektivt, har vi professionelle vogne til erhvervsfolk i flere størrelser.

Da vi selv er producenter, kan du få designet en, der er helt unikt tilpasset til dine behov.

Når det kommer til vores maskiner og vogne, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi er stolte fagfolk, der har bred viden og indsigt i, hvordan man bygger en entreprenørvogn bedst muligt, så den holder længe og tjener en virksomhed godt i mange år.

Lad os komme med et uforpligtende tilbud

Vil du have et tilbud på en entreprenørvogn, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig. Indledningsvist vil vi gerne høre mere om, hvad du skal bruge den til, så vi kan finde den rette løsning til det.

Kontakt os på telefon 70 20 66 11, eller skriv til os på lindus@lindus.dk, så skal vi nok hjælpe dig efter bedste evne.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt os allerede i dag for rådgivning og spørgsmål​

​​​Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning