Dumpervogn til nem bortkørsel

Vi har vogne med forskellige kapaciteter

Hos Western Fabrications kan vi hjælpe dig med en nem og sikker bortkørsel af materialer, byggeaffald, jord og meget andet, uanset om det vedrører landbrugsdrift, entreprenørarbejde eller noget helt tredje. Vi kan nemlig tilbyde dumpervogne med flere forskellige kapaciteter, og vi kan derfor også hjælpe med en vogn, som passer til dine krav og behov.

Alle vores dumpervogne er af en utrolig høj kvalitet, og du kan derfor roligt regne med en stor pålidelighed og langtidsholdbarhed. Vi holder til i Mariager i Jylland, men uanset hvor i Danmark, du har brug for en dumpervogn, kan vi klare det for dig.

Vi tilbyder også Frakørselsvogne.

Få en dumpervogn med tipfunktion

For at gøre dit arbejde nemmere, kan vores dumpervogne monteres med tipfunktion. Du kan således nemt aflæsse jord, grus, træ, affald og lignende, efter du har transporteret det. Dumpvognen er ligeledes nem at montere på flere forskellige maskiner, herunder hjulgravere som vognen ideelt kan benyttes på.

Inden for transport og aflæsning af materialer er det afgørende, at maskinerne er pålidelige og kan holde til store mængder. Vi kan i den forbindelse hjælpe med nogle af de stærkeste vogne på markedet, hvis kvalitet er til at regne med.

Med en stor viden og ekspertise inden for landbrugsmaskiner, står vi også altid til rådighed med råd og vejledning. Er du eksempelvis i tvivl om, hvilken dumpervogn du skal vælge, kan vi derfor altid hjælpe dig med at træffe den rette beslutning.​

Ring eller skriv til os for et tilbud

Har du spørgsmål til vores udvalg af vogne, eller vil du have et tilbud på en bestemt dumpervogn? Kontakt os i dag og lad os høre om, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi giver dig gerne en god pris på den landbrugsmaskine, du har brug for, så du kan komme i gang med at optimere din drift.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 20 66 11 eller skriv en mail til lindus@lindus.dk

Hos Western Vogne har vi et bredt sortiment i landbrugstilbehør og vogne. Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så er du sikret muligheden for at finde det rigtige udstyr.

Kontakt os

Western DK A/S

Telefon: 70 20 66 11

lindus@lindus.dk 

Trinderupvej 6, 9550 Mariager

Se rutevejledning