​✓ Import og salg af diverse landbrugstilbehør og vogne

✓ Bredt produktsortiment

✓ Salg af nye og brugte maskiner​

Kornvogn af høj kvalitet til en god pris

Hvis du står og mangler en ny kornvogn af høj kvalitet, så kan du med fordel kontakte os. Lige her hos Western Fabrications har vi stor erfaring inden for salg af maskiner til landbrug, og vi kan tilbyde et fint og stort udvalg af forskellige landbrugsmaskiner. Vi holder til i Mariager, men servicerer gerne kunder i Jylland og resten af Danmark.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for landbrug. Derfor har vi en bred viden inden for mange forskellige vogne, hvilket gør os i stand til at tilbyde professionel rådgivning til alle vores kunder. Hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning til dig, så kan du med andre ord trygt kontakte os for kompetent hjælp. Vi har også tipvogne eller jordvogne i vores sortiment.

Vores kornvogne har gode egenskaber

I vores udvalg af kornvogne finder du vogne, som produceres fra 10 til 28 tons. Alle vogne kan bestilles som standard eller med kraftig hydraulisk bagsmæk med lukkemekanisme, der sikrer at smækken holder tæt samt ikke går op ved kørsel.​

  • Western Korn vogne produceres fra 10 til 28 tons.
  • Alle vogne kan bestilles med standard eller kraftig hydraulisk bagsmæk med lukkemekanisme der sikre at smækken holder tæt samt ikke går op ved kørsel.
  • Aflæsning af vognene sker via 2 eller 3 kraftige tip stempler der sikre en stabil og sikker aflæsning.

DETTE SIKRER EN VELLYKKET OG ROLIG AFLÆSNING HVER GANG.

  • De 2 største vogne på 24 & 28 tons er der mulighed for at tilføre dem eget hydrauliksystem.
  • Der er mulighed for en langrække ekstraudstyr som rullebar presenning, kornlem, skærme, hydraulisk støtteben mm.(Se under udstyr)

Ved de to største vogne på 24 og 28 tons er der mulighed for at tilføre eget hydrauliksystem.

Du har mulighed for at få en lang række ekstraudstyr til din kornvogn – såsom rullebar presenning, kornlem, skærme, hydraulisk støtteben m.m. Aflæsning af vogne sker via to eller tre kraftige tipstempler, som sikrer en stabil og sikker aflæsning. Du kan derfor trygt vælge at handle her hos os.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af enten ny eller brugt kornvogn med eller uden snegl, så kan du med fordel kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 70 20 66 11 eller på lindus@lindus.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brugte maskiner

Søger du en brugt maskine?

Se vores brugte maskiner

nyheder

Ny model rullepresenning

Se flere nyheder