​✓ Import og salg af diverse landbrugstilbehør og vogne

✓ Bredt produktsortiment

✓ Salg af nye og brugte maskiner​

Sneglevogn med en hel optimal vægtfordeling

Har du hørt om den nye Western-sneglevogn? Hvis ikke, så er det på tide. Hvor vognene tidligere var en sammenbygget enhed, er undervognen og tanken nu opbygget hver for sig. Vores firma er beliggende i Mariager, men vi hjælper erhvervskunder i resten af Jylland samt hele Danmark. Du bør med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en ny sneglevogn.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for landbrugsmaskiner. I vores udvalg finder du eksempelvis sneglevogne fra 16 til 25 tons. På de nye vogne er der mulighed for at sætte vognen op på en måde, så vægtfordelingen er indstillet helt optimalt i forhold til traktoren. Vognene har desuden en kraftig affjedring på trækket i begge sider, som betyder meget stor stabilitet.

 

Nem rengøring af denne type sneglevogn

En anden fordel ved denne type sneglevogn er, at rengøring af vognen er nem. I bunden af vognen kan der nemlig åbnes et spjæld hele vejen igennem vognens længde, hvilket gør rengøring til en meget let opgave. Det er en klar fordel ved mange forskellige opgaver. Vores vogne med snegl kan desuden udstyres med meget forskelligt udstyr såsom rullepresenning. Det gør vognene meget anvendelige til diverse opgaver. 

Vi er en professionel importør, som lægger vægt på, at vi altid har en vogn på lager, så vi kan levere til vores kunder fra dag til dag.

Kontakt os for flere informationer

Her på siden finder du altså et kompetent firma, som tilbyder salg af både brugte og nye vogne. Du kan eksempelvis få en frakørselsvogn eller en sneglevogn til en attraktiv pris.

Hvis du ønsker flere informationer, så kontakt os gerne med det samme på telefon 70 20 66 11 eller på lindus@lindus.dk, så vender vi straks tilbage.​

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brugte maskiner

Søger du en brugt maskine?

Se vores brugte maskiner

nyheder

Ny model rullepresenning

Se flere nyheder